Ekologiska Gojibär, Vilken Är Skillnaden Från Konventionellt odlade?

Be Sociable, Share!

    ekologiska bojibär

    Många tror att ekologiska gojibär skulle vara mycket dyrare än andra gojiprodukter. Men det stämmer inte, konventionellt odlade gojibär är normalt sett lika dyra som vanliga.

    Ungefär omkring 30.000 ton goji odlas varje år. Av detta är cirka 20 tusen ton odlade bara i Tibetregionen. Forskning har visat att regelbunden konsumtion av ekologiska gojibär ger ett starkare immunförsvar.

     

    De innehåller stora mängder antioxidanter, vilket gör att den är bra mot fria radikaler. Den har en sötsyrlig smak och kan med fördel användas i musli eller i bakverk. De är ett bra tilltugg eller mellanmål till barnen.



    Gojibär har också lågt glykemiskt index, vilken gör att den håller ditt blodsocker på en jämn nivå, minskar aptiten och suget efter socker. Ekologisk goji finns i många olika former, som piller, juice, torkade eller färska.

    Be Sociable, Share!