Gojibär Och Torr Hy

Be Sociable, Share!

  Gojibär och torr hy

  Gojibär har egenskaper som gör att den är en bra för att bli av med problem med torr hy. Gojibär med alla sina näringsämnen mjukar upp och återfuktar huden, och problem du kan få hjälp är:
  o Torr hud som flagar och fjällar
  O Psoriasis
  o Eksem
  o Sprucken hud runt nagelbanden
  o Rodnad
  o Åldrande hy
  Gojibär kan antingen ätas råa eller torkade, eller drickas som juice. Goji är full med massor av antioxidanter och näringsämnen som samverkar för att hjälpa till att ge näring och läka torr hy och andra hudproblem. Fria radikaler är den huvudsakliga orsaken till åldrande hy. Antioxidanter hjälper till att driva ut fria radikaler, och gojibär innehåller antioxidanter i stora mängder.
  Förutom antioxidanter innehåller de också mineraler, vitaminer, aminosyror och polysackarider, vilket är en kraftfull källa för att bekämpa åldrande. Det finns också betakaroten som skyddar huden från solskador. Hyn blir slätare, klarare och med mindre åldersfläckar. Att regelbundet och på daglig basis ta gojibär ger resultat inom några veckor, torr hy, trötta nagelband och glåmig hy minskar radikalt. Ett billig och effktivt sätt att fräscha upp din hy.

  Be Sociable, Share!