Gojibärste

Be Sociable, Share!

    gojibärste är gott och nyttigt

    Gojibärste är verkligen värt att pröva – inte bara för sin uppfriskande smak och doft, men också för dess många hälsofördelar. Att dricka gojibärste anses ha många hälsofördelar. I Kina och Tibet brygger man vanligtvis te på det torkade bäret. Där har man sedan hundratals år ansett att gojibärste stärker immunförsvaret, förbättrar synen och håller vikten under kontroll. När gojibäret ligger och drar i teet, frigörs antioxidanerna och de andra nyttigheterna i vattnet.



    Det är enkelt att brygga te på gojibär. Man tar helt enkelt ca 5 gojibär i en mugg och häller på hett vatten. I en kanna kan man sätta till ca 30-35 bär så har man en lagom styrka. Låt dra ca 10 minuter innan du dricker det. Man kan med fördel äta upp gojibären som legat och dragit i vattnet.

    Be Sociable, Share!