Gojijuice

Be Sociable, Share!

  Gojijuice har blivit allt populärare hos oss i väst, men i kinesisk medicin har gojibäret använts i tusentals år redan. I gojijuice komprimeras alla de verksamma ämnena i bäret, och man får en dryck som innehåller stora mängder vitaminer och antioxidanter. Gojijuice bidrar därför till att stärka immunförsvaret och förbättra allmänhälsan.

  Drick gojijuice!

  Gojibär innehåller också essentiella fettsyror, som är viktiga för hjärnan och nervsystemet. Man hittar även stora mängder av antosyaniner och betainer, som förstärker minnet.

  Eftersom gojijuice har en utrensande och renande effekt på kroppen kan man få fysiska reaktioner när man tar drycken i början. Huvudvärk och trötthet är två vanliga symptom som upptstår i början men som normalt går över efter ett par dagar. Det är i sig ett gott tecken, det betyder att kroppen rensas från slaggprodukter och gifter.

  Drick gojijuice du också

  Om du tycker symptomen blir för starka, minska dosen ett tag. Kom också ihåg att dricka mycket vatten, eftersom den utrensande effekten innebär att man förlorar vätska. Att lägga till ett glas gojijuice till den dagliga kosten är ett bra sätt att komma en bit på vägen till ett hälsosammare liv.

   

  Be Sociable, Share!