Mullbär Och Resveratrol

Be Sociable, Share!
  Mullbär innehåller mycket resveratrol

  Mullbär är känd för att vara rik på reveratrol

  Mullbär är känt för sina helande egenskaper, inte minst för att den är så rik på resveratrol. Resveratrol är en antioxidant med antiinflammatoriska egenskaper. Det är extremt potent och är känt för att minska risken för en rad hälsoproblem hos människor.

  5 Hälsofördelar Men Resveratrol

  1. Det minskar risken för cancer betydligt genom att minska aktiviteten av inflammatoriska cytokiner i kroppen.
  2. Det ökar mängden av det det goda kolesterolet (HDL) och minskar mängden dåligt kolesterol (LDL) i kroppen och förebygger åderförkalkning och olika kardiovaskulära problem.
  3. Det hämmar tillväxten av herpes simplex virus.
  4. Minskar risken för artrit och andra liknande inflammatoriska sjukdomar.
  5. Resveratrol spelar en avgörande roll för hudens hälsa. Det är en mycket potent antioxidant som bekämpar fria radikaler i kroppen och hindrar dem från att skada huden. Detta förhindrar de vanligaste tecknen på åldrande hud som rynkor, åldersfläckar, mörka ringar, linjer och sprickor. Du kan köpa den från välkända hälsokostmärken, exempelvis Holistic.

  resveratrol finns i jordnätter och mullbär

  Resveratrol finns i jordnötter också

  Resveratrol-källor

  Resveratrol finns det som sagt stora mängder av i mullbär. Andra källor är jordnötter, röda vindruvor och rödvin. Vill man maximera mängden resveratrol, så ska man ta ett tillskott, exempelvis i form av mullbärspulver.
  Be Sociable, Share!